Om de dienstverlening verder uit te breiden gaan Prodicom en Cloubrid een samenwerking aan. Deze samenwerking stelt Prodicom in staat om een full scala aan infrastructuur diensten aan haar klanten aan te bieden.

Prodicom, opgericht in 2009, is een kennispartner gespecialiseerd op het gebied van ICT infrastructuren. Met als specialisaties netwerken, virtualisatie, cloud en security. Prodicom kan dankzij deze samenwerking haar klanten nu ook bedienen op het gebied van managed hybride cloudoplossingen. Voor Cloubrid betekent deze samenwerking een uitbreiding van expertise op genoemde specialisaties.

Cloubrid biedt diensten als Infrastructure as a Service, Backup as a Service en Disaster Recovery as a Service. In samenwerking met NetApp en Equinix zijn er platformen en diensten gebouwd waarmee de eindklant haar data transparant en consistent kan verplaatsen van, naar en tussen alle mogelijke locaties: on premise, private en publieke cloud. Deze diensten bevatten ook de connectiviteit en SLA garanties. Voor de klanten van Prodicom betekent dit een single SLA over de gehele keten.

Volgens Michel Nieuwenhuizen, CTO Prodicom, stelt met name de Data Fabric as a Service Cloubrid haar klanten in staat om data consistent, geoptimaliseerd en transparant voor workloads te verplaatsen tussen klant locatie (onsite en/of private cloud) en bij de diverse hyperscalers. Het unieke hiervan is dat Cloubrid ons voorziet in standaard bouwblokken waarbij wij volledig in kunnen gaan op klant specifieke wensen en eisen, zie het als Made 2 Measure. Elke SLA, elke beschikbaarheid, elke performance en elke locatie kunnen worden gegarandeerd!

Bekijk hier meer informatie over Cloubrid en Prodicom.